Η ΒΕΛΤΑΛ Α.Ε. είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στην παραγωγή μειγμάτων και βελτιωτικών με σκοπό την παραγωγή υλικών αρτοποιίας.

Έχει θέσει ως κύριο στόχο της την άμεση εξυπηρέτηση των επαγγελματιών αρτοποιίας και την υποστήριξη τους στη συνεχή βελτίωση των προϊόντων τους. Στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις της, η ΒΕΛΤΑΛ Α.Ε. παράγει μια σειρά βελτιωτικών απόδοσης αλεύρων που προορίζονται στην αρτοποίηση και ζαχαροπλαστική.

Τα προϊόντα της προσφέρουν ποιοτικές λύσεις, που διευκολύνουν τη διαχείριση πρώτων υλών και την παραγωγή προϊόντων ζύμης και αρτοποίησης. Τα προϊόντα απευθύνονται σε Μύλους, Εργοστάσια Παραγωγής Ψωμιού και Σφολιάτας, Αρτοποιούς καθώς και σε Εμπόρους Αλεύρων και Υλικών Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής.

Στα χρόνια λειτουργίας της έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες με σημαντικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.
   • ΒΕΝΕΤΗΣ Α.Β.Ε
   • BAKE HELLAS Α.Β.Ε
   • ELBISCO Α.Β.Ε.Ε.
   • TOTTIS FOODS A.E.
   • FAMA Food Service
   • ΖΑΝΑΕ Α.Ε.
   • Αλευροβιομηχανία ΣΙΟΥΡΗ Α.Ε.
   • Αλευροβιομηχανία ΚΛΑΡΝΕΤΑ Α.Ε.
   • Αλευροβιομηχανία ΧΑΛΑΤΣΟΓΛΟΥ

Ιστορία

Η εταιρεία ΒΕΛΤΑΛ Α.Ε. είναι μια οικογενειακή βιοτεχνία. Ιδρύθηκε το 1993 από τον Δρ. Γεώργιο Ράμμο, βιοχημικό με μεγάλη εξειδίκευση στον κύκλο Σιτάρι – Αλεύρι – Ψωμί. Στόχος ήταν να δίνει λύσεις τόσο σε μύλους, όσο και στην αρτοβιομηχανία σχετικά με τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του τελικού προϊόντος της. Η Χριστίνα Ράμμου εξέλιξε την επιχείρηση, παρέχοντας, επιπροσθέτως και υπηρεσίες ανάμειξης έτοιμων μειγμάτων. Πλέον, στο δυναμικό της εταιρείας έχουν προστεθεί η χημικός (BSc) Εύα-Μαρία Ράμμου και η βιολόγος (Phd) Δήμητρα-Λήδα Ράμμου.